Despre noi

Acasă Despre noi

PROFILUL COMPANIEI

CIREX este o companie românească fondată în 1991 specializată în producerea și livrarea produselor de beton certificate și realizarea lucrărilor de construcții civile și industriale la cele mai înalte standarde.

Obiectivul nostru este să producem și să distribuim beton de calitate, conform cu cerințele clienților din stațiile proprii aflate în Otopeni și Câmpina și să acoperim o gamă cât mai largă de servicii conexe în domeniul construcțiilor în România.

ABORDAREA NOASTRĂ

Investim constant în dezvoltarea noastră și în dotarea cu cele mai noi utilaje necesare unui domeniu atât de vast precum cel al construcțiilor. Astfel, în prezent, deținem o bază materială ce ne permite executarea de lucrări de construcții civile și industriale dintre cele mai complexe.

Scopul nostru este să fim un partener de încredere de care aveți nevoie pentru a vă construi casa sau pentru a realiza un proiect de construcție mai amplu, civil sau industrial și sa livrăm cu promptitudine și profesionalism produsele și serviciile noastre.

ISTORICUL COMPANIEI

Pe piață din 1991

CIREX este o companie românească fondată în 1991 de către ing. Ioan Cord, constructor cu o vastă experiență într-o mare varietate de construcții civile, industriale, hidrotehnice.

Crescând constant, după peste 25 de ani de experiență, firmă are la ora actuală peste 150 angajați, împreună cu care realizează o cifră de afaceri de peste 5.000.000 EUR pe an.

În viitor, vom continua să ne dezvoltăm, adaptându-ne în același timp tehnologiilor și cerințelor de actualitate de pe piața construcțiilor.

BAZA MATERIALĂ

Baza noastră materială este alcătuită în așa fel încât să putem răspunde unor solicitări cât mai diverse ce pot apărea din partea clienților.


  • În Otopeni și Câmpina, avem baze de producție, unde, în afară de stațiile de betoane, avem laboratoare de grad 2, spații de cazare pentru muncitori, ateliere de confecții metalice și de tâmplărie, poligoane de prefabricate, piste de întins fier, bancuri de fasonat fier, magazii de materiale, birouri.

  • În localitatea Mănești se află stația noastră de sortare, amplasată în albia majoră a râului Prahova, pe un teren de 25 hectare, proprietatea noastră.

  • În Câmpina, se mai află stația de sortare, magazia centrală, hala de reparații auto precum și sediul central al firmei.